Advertisement

Yunus Çankaya, Royal Halı Gaziantep'te.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deneyimli forvet Yunus Çankaya ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Çankaya, geçtiğimiz sezonu Erdemirspor'da tamamlamıştı..

Geçtiğimiz sezona Sırp ekibi Radnicki Kragujevac'ta başlayan skorer oyuncu, ardından bu takımda yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle sözleşmesini feshederek Erdemirspor'a gelmişti. TBL kariyerinde daha önce; Tekelspor, Selçuk Üniversitesi, Banvit ve Türk Telekom formaları da giyen Yunus Çankaya, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 26 maçta forma giyerken, 17.2 dakika ortalama ile süre aldığı bu maçlarda; 5.8 sayı, 1.5 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı..

Yeni sezona Doğan Deniz yönetiminde girecek olan Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, dış transferde daha önce; Andre Collins, Isaiah Swann, Caner Ercan, Mutlu Akpınar ve Charles Rhodes ile anlaşırken, iç transferde ise; Ahmet Kaplan, Erden Eryüz, Murat Göktaş ve Mesut Ademoğlu ile sözleşme yenilemişti.
Yunus Çankaya, Royal Halı Gaziantep'te. Yunus Çankaya, Royal Halı Gaziantep'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.