Advertisement

Efes, Vujacic İle Devam.

Anadolu Efes, kontratı devam eden fakat NBA opsiyonu bulunan Sloven şutör Sasha Vujacic ile devam edecek. Yıldız oyuncu, NBA opsiyonunu kullanmadı ve yeni sezonda da Lacivert-Beyazlı formayı giymeye karar verdi..

28 yaşındaki ve 2.01 boyundaki Vujacic, geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 33, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 16 maçta görev yapmıştı. Beko All-Star 2012 organizasyonun da MVP'si seçilen yıldız oyuncu, Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 22.6 dakika sahada kalarak; 12 sayı, 2.7 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de görev yaptığı maçlarda ortalama 28.6 dakika sahada kalarak; 13.9 sayı, 3.3 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakalamıştı..

Öte yandan, yeni sezona deneyimli coach Oktay Mahmuti yönetiminde girecek olan Anadolu Efes'in Vujacic ile birlikte oluşan rotasyonu ise şu şekilde; Jordan Farmar, Kerem Tunçeri, Doğuş Balbay, Jamon Lucas Gordon, Sinan Güler, Sasha Vujacic, Birkan Batuk, Kerem Gönlüm, Dusko Savanovic, Gökhan Şirin, Stanko Barac, Semih Erden ve Ermal Kurtoğlu. Bu oyuncuların dışında sözleşmesi devam eden oyuncularla ise yola devam edilmesi beklenmiyor..
Efes, Vujacic İle Devam. Efes, Vujacic İle Devam. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.