Advertisement

Galatasaray'dan İlkan Karaman Açıklaması

Galatasaray Kulübü, bugün Fenerbahçe Ülker ile 3 yıllık anlaşma sağladığı açıklanan İlkan Karaman hakkında sert bir açıklama yayınladı. Sarı-Kırmızılıların resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, İlkan Karaman'ın 2015-2016 sezonu sonuna kadar kendileriyle olan sözleşmesinin devam ettiği vurgulandı..

Galatasaray'dan İlkan Karaman ile ilgili yapılan açıklamada, Fenerbahçe yerine, "bir kulüp" şeklinde bir ifade yer alması da dikkat çeken bir başka konu oldu. Sarı-Kırmızılı kulüp, konuyu TBF'ye taşıdıklarını da açıklamasında bildirdi..


İlkan Karaman konusunda, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu imzalı açıklama şu şekilde;

"Bugün bir kulübün resmi sitesinde, basketbolcumuz İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı açıklanmıştır.

Sporcu ile tam bilgi sahibi olmadan ilgilenen bazı kulüplerin konunun hem ahlaki hem de hukuki boyutlarının neticesini bilmemesi tehlikesine karşı bu duyuruyu yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haziran 2011 tarihinde Kulübümüz ile İlkan Karaman arasında 2011-2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalanmıştır.

Sporcumuzun bonservisi 2011-2012 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü’ ne bir sezonluğuna verilmiş ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde yapılan sözleşme uyarınca bonservisi 12 Temmuz 2012 tarihinde tekrar Kulübümüze intikal etmiştir.

Konu ile ilgili gerekli bildirim Türkiye Basketbol Federasyonu ‘na da yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Galatasaray'dan İlkan Karaman Açıklaması Galatasaray'dan İlkan Karaman Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.