Advertisement

Banvit'te Hedef Şampiyonluk

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç, yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hedeflerinin bu yıl şampiyonluk olduğunu dile getiren Kılıç, “Kendi bünyemizden gelen oyunculara ağırlık veren kadromuzla bunu başarmak istiyoruz. Böylesine şampiyonluk daha da anlamlı olur” dedi.

Kadrolarında eski oyuncularından; Erkan Veyseloğlu, Serkan Erdoğan, İzzet Türkyılmaz, Erol Can Çinko, Charles Edward Davis, Keith Matthev Simmons ve Kalin Jay Lucas'ın kaldığını, Barış Ermiş'i Fenerbahçe Ülker'e verdiklerini, Lance Williams ve Cemal Nalga'nın ise bu yıl kadroda yer almayacağını kaydeden Kılıç, “İbrahim Yıldırım da büyük olasılıkla Fenerbahçe Ülker'e gidebilir. Ancak durumu daha netleşmedi. Bu yıl kadromuzda bulunan Şafak Edge'nin de çok başarılı bir sezon geçireceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Kılıç, geride bıraktıkları sezonu genelde başarılı geçirdiklerine işaret ederek, “Ligde normal sezonu birinci bitirme şansını averajla kaybettik. Türkiye Kupası finalinde ilk yarıyı 7 sayı önde bitirdiğimiz halde Beşiktaş Milangaz'a yenilip, kupayı alamadık. EuroCup'ta ise grubumuzdaki iki güçlü takımı yendiğimiz halde daha güçsüz iki takıma yenildik'' dedi.

Yakın zamanda biri yerli, diğeri yabancı iki önemli oyuncuyu kadrolarına katacaklarını sözlerine ekleyen Özkan Kılıç, Bandırmalı basketbol sevenlerin geçen yıl ki maçlara ilgilerinin yetersiz olduğunu belirterek, bu yıl tüm maçlarda seyirci desteği beklediklerini kaydetti.
Banvit'te Hedef Şampiyonluk Banvit'te Hedef Şampiyonluk Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.