Advertisement

Bekir Yarangüme, Olin Edirne'de.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, geçtiğimiz sezonu Türk Telekom'da tamamlayan tecrübeli forvet Bekir Yarangüme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki ve 2.00 boyundaki Yarangüme, böylelikle Olin Edirne'nin bu sezon dış transferdeki dördüncü hamlesi oldu..

TBL kariyerinde daha önce; Kombassan Konya, TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş, Ülkerspor ve Banvit formaları da giyen deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Türk Telekom takımı ile de Beko Basketbol Ligi'nde 26, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 6 maçta görev yapmıştı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 14 dakika sahada kalan Yarangüme, bu maçlarda; 3.8 sayı ve 2.2 ribaund ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta görev yaptığı maçlarda ise ortalama 16.7 dakika sahada kalarak; 4 sayı, 1.3 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı..

Hatırlanacağı gibi Olin Edirne, daha önce; İsmail Çevik, David Jelinek ve Nemanja Protic ile anlaşma sağlamıştı. Edirne ekibi, takımın önemli oyuncularından Davud Kamer ile de sözleşme yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Galatasaray Medical Park'ın genç pivotu Sertaç Şanlı ve Beşiktaş'ın genç guardı Mehmet Ali Yatağan da Olin Edirne'nin gündemindeki isimler..
Bekir Yarangüme, Olin Edirne'de. Bekir Yarangüme, Olin Edirne'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.