Advertisement

Gasper Vidmar, Tartışmalarla Birlikte Beşiktaş'ta.

Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile birlikte, uzun süredir gündemde olan Gasper Vidmar'ın Beşiktaş'a transferini duyurdu fakat yapılan açıklama tartışmaları da birlikte getirdi. Transferin ardından, her iki cepheden de farklı açıklamalar geldi..

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı şu açıklama ile transferi duyurdu:

"Erkek Basketbol Takımımız; Fenerbahçe Ülker’in oyuncularından Gasper Vidmar, sezon sonunda bedelsiz olarak geri alma opsiyonu Kulübümüzde olmak şartıyla, Beşiktaş’a transfer olmuştur.

Transferin temelinde, Vidmar’ın sezon boyunca daha fazla süre alması ve bu durumun gelişimine katkı yapması amacı yer almaktadır. Takımımıza sağladığı katkı için Vidmar’a teşekkür eder, iyi bir sezon geçirmesini dileriz."


Fenerbahçe'nin yaptığı bu açıklamada yer alan "oyuncunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla ve sezon sonunda bedelsiz olarak geri alma koşuluyla" ibarelerine ise Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Abdullah Sözer'den itiraz geldi. Sözer, Haber1903 sitesine konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Gasper Vidmar’ı transfer etme opsiyonu bizde bulunuyor. Önümüzdeki sezon 150.000 Euro vermemiz durumunda oyuncunun mukavelesini uzatabiliyoruz. O şartlardaki bir oyuncuyu yoksa biz alır mıyız? Yanlış bir açıklama yapmışlar. Fenerbahçe, bizden oyuncuyu geri alamaz. Fenerbahçe Kulübü’ne transfer ücreti de vermedik. Ayrıca Vidmar’ın önümüzdeki sezon takımımızda Türk oyuncu statüsünde oynayabilmesi için çalışmalara başladık.”
Gasper Vidmar, Tartışmalarla Birlikte Beşiktaş'ta. Gasper Vidmar, Tartışmalarla Birlikte Beşiktaş'ta. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.