Advertisement

Üner: "2-3 Yerli Oyuncu Daha Alacağız"

Trabzonspor Basketbol Takımının deneyimli antrenörü Halil Üner, yeni sezon öncesi camiaya umut dolu mesajlar verdi. Bu sezon mücadele edecekleri TB2L’de kendilerini favori gördüklerini söyleyen Üner, yaptıkları transferlerle ligde ses getireceklerini belirtti..

Çok iyi bir kadro kurduklarını ifade eden koç Üner, İkinci Lig'in üzerinde bir kadro kalitesine ulaştıklarını ve şuana kadar yapılan transferlerden çok memnun olduğunu belirtti. Transferi henüz bitirmediklerini, 2-3 yerli oyuncu daha alınacağını dile getiren Üner, takımdaki her pozisyon için alternatifli ve tecrübeli bir kadro kurmaya çalıştıklarını vurguladı.

Üner, Hürriyet'te yer alan açıklamasında; “Her biri birbirinden değerli oyuncular transfer ettik. İkinci Lig'in üstünde bir kadro kurduk diyebiliriz. Her şeyin doğru olması için ince çalışıyoruz. 15 kişilik kadromuzun tamamlanması biraz daha zaman alacak. Son olarak Amerikalı oyuncu Toure Murry’yi transfer ettik. Onun dışında 2-3 yerli oyuncuyla daha kadromuzu takviye edeceğiz. Ben bu işe baş koydum ve bu sene Trabzonspor’u tekrar ait olduğu 1.lige çıkarıp, orada kalıcı olması için gerekli organizasyonu kurma misyonunu üstlendim. Bunun için de gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Üner: "2-3 Yerli Oyuncu Daha Alacağız" Üner: "2-3 Yerli Oyuncu Daha Alacağız" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.