Advertisement

Anadolu Efes, Çalışmalara Başladı.

Yeni sezonda hem Beko Basketbol Ligi'nde hem de Turkish Airlines EuroLeague'de başarı hedefiyle yola çıkan Anadolu Efes, 2012-13 sezonu hazırlıklarına bugün yapılan antrenman ile başladı..

Coach Oktay Mahmuti yönetiminde Merter Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapan lacivert beyazlılarda, 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Eleme maçları oynayan A Milli Takımımızın formasını giyen; Kerem Gönlüm, Sinan Güler, Semih Erden, Doğuş Balbay ve Birkan Batuk ile yine elemelerde Sırbistan forması giyen Dusko Savanovic yer almadı.

Anadolu Efes’te yeni transferler Jordan Farmar ve Jamon Lucas ile Kerem Tunçeri, Sasha Vujacic, Ermal Kurtoğlu, Stanko Barac, Esteban Batista, Gökhan Şirin ve lacivert beyazlıların altyapısından Ramazan Tekin, Efekan Coşar ile Berk Demir antrenmana katıldı.

Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışma yapan lacivert beyazlı oyuncular, daha sonra Mahmuti yönetiminde fundamental ve topla çalışma ile antrenmanı noktaladılar.

Anadolu Efes bir hafta boyunca Merter Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürecek ve 27 Ağustos’ta İtalya’nın Bronico kentine giderek hazırlıklarına burada devam edecek.


İçerik: EfesBasket.org
Anadolu Efes, Çalışmalara Başladı. Anadolu Efes, Çalışmalara Başladı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.