Advertisement

Beşiktaş: 88 - Hacettepe Üniversitesi: 75 (Hazırlık Maçı)

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da yaptığı kamp çalışmaları ile devam eden Beşiktaş ve Hacettepe Üniversitesi, bugün Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiler. İki takımın da yeni sezon öncesi oynadığı bu ilk hazırlık maçında Beşiktaş, rakibi 88-75'lik skorla mağlup eden taraf oldu..

Beşiktaş'ta milli takımlarda yer alan; Serhat Çetin, Barış Hersek ve Damir Markota ile birlikte, kampa bugün katılan Curtis Jerrells ve sakatlığı nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Can Akın maç kadrosunda yer almadı..

Mücadeleye daha iyi başlayan taraf Hacettepe Üniversitesi oldu. Hücumda özellikle Glover ile etkili olan Başkent ekibi, ilk periyotu 22-19 önde tamamladı. İki takımın da savunmada pek fazla efor sergilemediği ikinci periyot da karşılıklı sayılarla geçerken, Hacettepe Üniversitesi ilk yarıyı 47-42 önde kapattı. İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf ise Beşiktaş oldu. Yarattığı eşleşme sorununu iyi değerlendiren Patrick Christopher'ın sayıları ile farkı açan Beşiktaş, pota altında da Vidmar'ı iyi kullanarak üçüncü periyotu 68-60 önde bitirdi. Son periyotta da deneyimli oyuncuları ile üstünlüğünü sürdüren Siyah-Beyazlılar, Muratcan Güler'in de devreye girmesiyle karşılaşmadan 88-75'lik galibiyetle ayrılmayı başardı..


SALON: Bolu İzzet Baysal Üniversitesi

BEŞİKTAŞ (88): Muratcan Güler 17, Patrick Christopher 23, Cevher Özer 9, Tutku Açık 12, Kartal Özmızrak 3, Gasper Vidmar 16, Sabahattin Cangöndüz 1, Serkan Özver 2, İlker Tunalı 2.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (75): Özgür Adıgüzel 4, Courtney Eldridgre 9, Onur Altımakas 2, Önder Külçebaş 9, Polat Kaya 3, Ali Işık 15, Michael Glover 25, Cameron Bennerman 5, Ogün Sevinç 6.


İstatistik: Basketfaul
Beşiktaş: 88 - Hacettepe Üniversitesi: 75 (Hazırlık Maçı) Beşiktaş: 88 - Hacettepe Üniversitesi: 75 (Hazırlık Maçı) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.