Advertisement

Hacettepe, Eldridge ile Devam Ediyor

Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sezonun son bölümünde takıma katılan ABD'li oyun kurucu Courtney Eldridge ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı. Sportando'nun haberine göre Başkent ekibi, 32 yaşındaki ve 1.78 boyundaki deneyimli oyuncu ile yoluna devam edecek..

Geride bıraktığımız sezonun son bölümünde, Sherron Collins'in takımdan ayrılmasının ardından Hacettepe Üniversitesi'ne transfer olan Eldridge, sezona Belarus ekibi BC Minsk-2006 takımında başlamıştı. Kariyerinde daha önce; Filipinler, Brezilya, Polonya ve İtalya liglerinde de görev yapan Courtney Tyrone Eldridge, geride bıraktığımız sezonda BC Minsk takımı ile VTB Ligi'nde 9, Belarus Ligi'nde 11, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 6 maçta görev yaptıktan sonra, Hacettepe Üniversitesi forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 8 maçta yer almıştı. Bu maçlarda ortalama 22.1 dakika sahada kalan Boston doğumlu oyuncu, sezonu da; 5.9 sayı, 1.6 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları ile tamamlamıştı..
Hacettepe, Eldridge ile Devam Ediyor Hacettepe, Eldridge ile Devam Ediyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.