Advertisement

Önder Külçebaş, Hacettepe'de Kaldı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan deneyimli power forvet Önder Külçebaş ile yeniden anlaşma sağladı. Basketfaul'de yer alan habere göre, 31 yaşındaki ve 2.05 boyundaki oyuncu, bir sezon daha Başkent ekibinin formasını giyecek..

TBL kariyerinde daha önce; Galatasaray, Banvit, TED Ankara Kolejliler, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Aliağa Petkim formaları da giymiş olan tecrübeli oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Hacettepe Üniversitesi forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 23 maçta görev yapmıştı. Bu maçlarda ortalama 16.5 dakika sahada kalan Külçebaş, sezonu da; 2.7 sayı, 2.1 ribaund ve 0.9 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı..

Dış transferde Polat Kaya ve Ogün Sevinç'i renklerine bağlayan Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan; Ulaş Peker, Onur Altınmakas, Özgür Adıgüzel, Courtney Eldridge, Ali Işık ve Hüseyin Beşok ile de sözleşme yenilemişti. İki yabancı oyuncu daha kadrosunda katacak olan Mor-Beyazlılar, kısa forvet pozisyonuna ve uzun rotasyonuna birer takviye yaparak kadrosunu şekillendirecek..
Önder Külçebaş, Hacettepe'de Kaldı. Önder Külçebaş, Hacettepe'de Kaldı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.