Advertisement

A Milli Takım, Sırbistan'a Gidecek

2013 Avrupa Şampiyonası eleme grubu hazırlıklarına devam eden A Milli Takımımız, Sırbistan'da oynayacağı özel maçlar öncesi İstanbul'daki hazırlık programını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü..

TBF'den verilen bilgiye göre Ay Yıldızlı ekibimiz, Milli Takımlar Teknik Direktörü Bogdan Tanjevic yönetiminde yaklaşık 2 saat süren idman gerçekleştirdi. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, sonrasında ise A Milliler dörde dört hücum düzenleri, alan savunması ve beşe beş hücum-savunma düzenleri çalıştılar.

A Milli Takımımız yarın sabah saat 11:00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Sırbistan yolculuğu öncesinde son antrenmanını yapacak. Ay-Yıldızlılar, yarın akşam ise saat 18:35’de Türk Hava Yolları’nın TK 1083 sefer sayılı uçağı ile Sırbistan’a gidecek.

Millilerimiz burada Sırbistan ve Slovenya takımları ile 2 hazırlık karşılaşması oynayacak. A Milliler Belgrad Turnuvası sonrasında ise 10 Ağustos Cuma günü Super Cup hazırlık turnuvasına katılmak üzere Almanya’ya geçecek.

A Milli Takımımızın, Belgrad Turnuvası’ndaki maç programı şöyle;

8 Ağustos 2012 Çarşamba
TSİ 19:00 Türkiye – Slovenya

9 Ağustos 2012 Perşembe
TSİ 21:30 Türkiye – Sırbistan
A Milli Takım, Sırbistan'a Gidecek A Milli Takım, Sırbistan'a Gidecek Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:36 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.