Advertisement

Hacettepe İç Transfere Başladı

Yeni sezon öncesi sıkıntılı bir süreç geçiren ve kadro oluşturma çalışmalarına en geç başlayan Beko Basketbol Ligi takımı olan Hacettepe Üniversitesi, ilk hamlelerini gerçekleştirdi ve geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan 5 oyuncu ile sözleşme yeniledi..

Basketfaul'ün haberine göre Mor-Beyazlılar, takım kaptanları; Hüseyin Beşok ve Özgür Adıgüzel ile birlikte, genç oyuncular Ali Işık ve Ulaş Peker'in yanı sıra, geçtiğimiz sezonun son bölümünde Maliye Milli Piyango'ya transfer olan Onur Altınmakas ile sözleşme yeniledi..

Yeni sezona mütevazı bir bütçe ile girmeye hazırlanan Başkent ekibi, yabancı oyuncu transferi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon takımının ligde kalmasında ve Play-Off'u kovalamasında önemli pay sahibi olan ABD'li forvet Melvin Sanders ise İtalyan İkinci Lig ekibi Sigma Barcellona ile anlaştı. Yine geçtiğimiz sezon Hacettepe Üniversitesi kadrosunda yer alan Murat Kaya, TED Ankara Kolejliler ile sözleşme imzalamış, Derya Yannier ise Erdemirspor ile anlaşma sağlamıştı..

Öte yandan Hacettepe Üniversitesi'nin teknik ve idari kadrosu da belirlendi. Antrenör Alp Bayramoğlu ve Genel Menajer Mutlu Hayran Ankara temsilcisindeki görevlerini sürdürürken, Alp Bayramoğlu'nun yardımcısı Utku Sarıgül oldu. Teknik kadrodaki diğer isimler ise şöyle; İdari Menajer Pınar Çiler, Kondisyoner Emrah Arslan, Diyetisyen Özlem Tok, Masör Alp Karakaya ve Malzeme sorumlusu Aşır Sarıaydın olarak belirlendi..
Hacettepe İç Transfere Başladı Hacettepe İç Transfere Başladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.