Advertisement

Banvit, Bajramovic İle Yola Devam Dedi.

Banvit, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan ancak bu sezon başında yollarının ayrıldığını açıkladığı Boşnak power forvet Kenan Bajramovic ile sözleşme yenileme kararı aldı. Transfer haberini ilk olarak Kosarka.si sitesi duyurdu..

31 yaşındaki ve 2.06 boyundaki deneyimli oyuncu, 2008-2009 sezonunda ülkemizde Türk Telekom forması da giymişti. Geçtiğimiz sezon Banvit forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 36, ULEB Euro Cup'ta ise 11 maçta görev yapan tecrübeli power forvet, Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı maçlarda ortalama 22 dakika sahada kalarak; 11 sayı, 4.7 ribaund ve 1.7 asist ortalaması yakalarken, Euro Cup'ta ise oynadığı maçlarda ortalama 21.5 dakika sahada kalarak; 9.3 sayı, 4.9 ribaund ve 1.1 asist ortalamalarıyla sezonu tamamlamıştı..

Daha önce dış transferde; Vladimir Stimac ve Dusan Cantekin'i kadrosuna katan Banvit'in yeni sezondaki uzun rotasyonu da böylelikle; Chuck Davis, İzzet Türkyılmaz, Kenan Bajramovic, Vladimir Stimac ve Dusan Cantekin'den oluşacak..
Banvit, Bajramovic İle Yola Devam Dedi. Banvit, Bajramovic İle Yola Devam Dedi. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.