Advertisement

Curtis Jerrells, Beşiktaş'ta.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan ve geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe Ülker forması da giyen ABD'li guard Curtis Jerrells ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sezona Fenerbahçe Ülker'de başlayan Jerrells, Mart ayının başında UCAM Murcia ile anlaşma sağlamış fakat bu takımdaki ikinci maçında sakatlanarak sezonu kapatmak zorunda kalmıştı..

27 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Baylor mezunu Jerrells, profesyonel kariyerinin ilk sezonuna San Antonio Spurs deneme kampına katılarak başlamış, ardından D-League takımlarından Austin Toros'a gönderilmiş ve 2009-2010 sezonunu burada geçirmişti. 2010-2011 sezonunda Partizan'a transfer olan ve kısa kariyerinin zirvesine ulaşan ABD'li oyuncu, bu sezon Partizan ile; Adriyatik Ligi, Sırbistan Ligi ve Sırbistan Kupası zaferi yaşayarak önemli bir başarı elde ettikten sonra Fenerbahçe Ülker'e transfer oldu. Sarı-Lacivertli takıma 2 yıllık imza atan Curtis Louis Jerrells, buradaki sisteme bir türlü uyum sağlayamayarak sezon içerisinde takımdan ayrılmıştı..

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 17, Turkish Airlines EuroLeague'de ise 14 maçta görev yapan ABD'li guard, Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı maçlarda ortalama 18.5 dakika sahada kalarak; 6.4 sayı, 1.6 ribaund ve 2 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines EuroLeague'de forma giydiği maçlarda ise 20.6 dakika ortalama ile sahada kalarak; 8.6 sayı, 1.9 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları ile görev yapmıştı. Ardından transfer olduğu UCAM Murcia ile ACB'de sadece Blusens Obradorio ve Gran Canaria maçlarında forma giyebilen Jerrells, bu iki maçta da ortalama 21 dakika sahada kalarak; 7.5 sayı, 1.5 ribaund ve 0.5 asist ortalamaları yakalayabilmişti..
Curtis Jerrells, Beşiktaş'ta. Curtis Jerrells, Beşiktaş'ta. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.