Advertisement

Bıyıktay, Final-Four İstiyor

Yeni sezonda ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil edecek olan ve bu doğrultuda kadro oluşturma çalışmalarını erkenden sonlandıran Aliağa Petkim'de coach Burak Bıyıktay, Basketfaul'e verdiği röportajda hedeflerinin yüksek olduğunun altını çizdi..

Geçmiş yılların aksine, rakip kim olursa olsun bu sezon özellikle kendi sahalarında hiç maç kaybetmemeye çalışacaklarını belirten Bıyıktay, FIBA EuroChallenge Cup'ta da Final-Four'u hedeflediklerini kaydetti. Burak Bıyıktay, Basketfaul'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hem yerli hem de yabancı oyuncularımızla derinliği olan iyi bir kadro kurduk. Ligde üst sıralarda yer alacak takımları zorlayacağız. EuroChallenge'de de hedefimiz yarı finale yükselmek.

Preston Shumpert hem çok iyi bir oyuncu, hem de büyük bir profesyonel. Benimle olan diyaloğundan dolayı burayı seçti. Marcus Arnold'u Pardubice'de oynarken Beşiktaş'a karşı iki maçta da izlemiş ve listeme almıştım. Bu sezon büyük beklentim olan oyuncular arasında. Torin Francis ve Taquan Dean da çok iyi tanıdığım oyuncular.

Orhan Hacıyeva'nın Avrupa Şampiyonası elemelerinde ribaund liderliğini sürdürmesi bizi mutlu ediyor. Orhan da büyük sıçrama yapabilecek bir isim. Kadromuzda tuttuğumuz oyunculardan da geçen sezonun üstünde performans bekliyorum."
Bıyıktay, Final-Four İstiyor Bıyıktay, Final-Four İstiyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.