Advertisement

Ataman: "İlkan, Henüz Olgunlaşmamış"

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ergin Ataman, İlkan Karaman’ın Fenerbahçe Ülker'e transferi hakkında hurriyet.com.tr’ye önemli açıklamalarda bulundu. İlkan transferinin menajer oyunu olduğunu söyleyen tecrübeli koç, Basketbol Federasyonu’nun Fenerbahçe Ülker’in bu transferine nasıl izin verdiğini anlamadığını dile getirdi..

Şu anda elindeki kadrodan da oldukça mutlu olduğunu belirten Ataman, “Transfere ihtiyacımız yok, hiç bir girişimde de bulunmuyoruz” dedi.


“TEK RAHATSIZLIK BU TRANSFERİN MİLLİ TAKIMDA OLMASI”

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ergin Ataman, İlkan Karaman’ın Fenerbahçe’ye transferi sonrasında şube koordinatörü Murat Özyer’in “Milli takımı alet etmeyin” tweeti hakkında da şunları söyledi: “Biz oyuncuyu Temmuz ayında milli takıma gönderdik. Böyle olaylı bir transferin görüşmelerinin ve sonuçlanmasının oyuncu milli takımdayken olması Murat’ı rahatsız etmiştir.”

“İLKAN HENÜZ OLGUNLAŞMAMIŞ”

“İlkan Karaman henüz 22 yaşında. Daha olgunlaşmamış bir oyuncu. Bu tip oyuncuların kafalarını her zaman menajerler karıştırıyor. İlkan 30 yaşında böyle bir şey yapmış olsaydı tamam ama şimdi böyle şeyleri onun kafasına hep menajerler sokuyor. Benim daha İlkan Karaman’la tanışmışlığım bile yok. Kendisi ile hiç çalışmadım.”

“FEDERASYON BÖYLE BİR TRANSFER NASIL İZİN VERDİ ANLAMADIM”

“Benim anlamadığım tek şey Basketbol Federasyonu’nun böyle bir transfere nasıl izin verdiği. Ben öyle çok fazla idari konularını bilmem ama tek bildiğim bu oyuncunun Galatasaray ile 5 yıllık sözleşmesinin olduğu. Bu transfer süresince Galatasaray’ın hiçbir açık verdiğini de düşünmüyorum.”

“TRANSFERİ KAPATTIK”

“Şu anda çok iyi bir oyuncu kadromuz var. Transfere ihtiyacımız yok, bir transfer girişiminde de bulunmuyoruz. Medyada çıkanlar tamamen menajerlerin oyunları.”

Ataman: "İlkan, Henüz Olgunlaşmamış" Ataman: "İlkan, Henüz Olgunlaşmamış" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.