Advertisement

Olin Edirne'den 3 Hamle

Transfer çalışmalarını sürdüren Olin Edirne, 3 oyuncuyu daha renklerine bağladı. Edirne ekibi, Levent Bilgin ve Pertev Öngüner'le anlaşırken, Fenerbahçe Ülker'in genç oyuncusu Berkay Candan'ı da kiralık olarak kadrosuna kattı..

30 yaşındaki ve 2.07 boyundaki Levent Bilgin, geçtiğimiz sezon Trabzonspor kadrosunda yer almıştı. 4 ve 5 numaralı pozisyonlarda görev yapabilen tecrübeli oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Trabzonspor forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 28 maçta görev yapmıştı. Bu maçlarda ortalama 15.2 dakika sahada kalan Bilgin, sezonu da; 3.8 sayı ve 2.7 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı..

Geçtiğimiz sezon Aliağa Petkim kadrosunda yer alan Pertev Öngüner ise sakatlığı nedeniyle sezonun büyük bir bölümünde basketboldan uzak kalmıştı. 21 yaşındaki ve 1.96 boyundaki genç guard, Bornova Belediyesi'nden transfer olduğu Aliağa Petkim'de geçen sezon 15 maçta forma giydi. Bu maçlarda ortalama 9.7 dakika sahada kalan genç oyuncu, sezonu da; 1.6 sayı, 0.7 ribaund ve 0.9 asist ortalamalarıyla tamamladı..

Fenerbahçe Ülker'den kiralık olarak Olin Edirne takımına katılan Berkay Candan ise 19 yaşında ve 2.05 boyunda. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker A takımında 6 maçta süre alan genç power forvet, bu maçlarda ortalama 4.7 dakika sahada kalarak; 2.5 sayı ve 1 ribaund ortalamaları yakalamıştı. U20 Milli Takımımızla birlikte Avrupa Şampiyonası'nda da mücadele eden Candan, burada oynadığı 8 maçta ise ortalama 20.9 dakika sahada kalarak; 10.4 sayı, 4.5 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları ile şampiyonayı tamamlamıştı..
Olin Edirne'den 3 Hamle Olin Edirne'den 3 Hamle Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.