Advertisement

Mehmet Yağmur, Olin Edirne'de.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, geçtiğimiz sezon Beşiktaş Milangaz ile 3 kupa zaferi yaşayan oyun kurucu Mehmet Yağmur ile anlaşma sağladı. 25 yaşındaki ve 1.88 boyundaki Yağmur, geçtiğimiz sezon başında da Edirne ekibinin uzun süre gündeminde yer almıştı..

İlk olarak Salsabasket'in duyurduğu transfere göre Mehmet Yağmur, önümüzdeki sezon Olin Edirne'de forma giyecek. TBL kariyerinde daha önce; Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Türk Telekom formaları da giymiş olan deneyimli oyuncu, özellikle geçtiğimiz final serisinde sakat sakat oynamasına rağmen kenardan gelerek takımına sağladığı katkı ile dikkatleri çekmişti..

Geride bıraktığımız sezonda Siyah-Beyazlı forma ile Beko Basketbol Ligi'nde 34, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 12 maçta görev yapan Mehmet Yağmur, Beko Basketbol Ligi'nde görev yaptığı maçlarda ortalama 14.9 dakika sahada kalarak; 3.5 sayı, 1.4 ribaund ve 1.1 asist ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 8.9 dakika sahada kalarak; 1.8 sayı, 0.8 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları ile görev yapmıştı..
Mehmet Yağmur, Olin Edirne'de. Mehmet Yağmur, Olin Edirne'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.