Advertisement

Efes, İtalya Yolcusu

2012-13 sezonu hazırlık çalışmalarının ilk etabını Merter’deki tesislerinde tamamlayan Anadolu Efes, ikinci etap çalışmaları için İtalya'nın Bronico kentine gidiyor..

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama göre Lacivert beyazlılar, 27 Ağustos Pazartesi günü 12.00’de İtalya’ya hareket edecek.

Lacivert beyazlı kafilede yeni transferler Jordan Farmar ve Jamon Lucas ile Kerem Tunçeri, Sasha Vujacic, Ermal Kurtoğlu, Stanko Barac, Esteban Batista, Gökhan Şirin ve lacivert beyazlıların altyapısından Ramazan Tekin, Efekan Coşar, Berk Demir, Tayfun Erülkü ve Cedi Osman da yer alıyor.

Anadolu Efes 2 Eylül tarihine kadar çalışmalarını İtalya’da sürdürecek ve 2 Eylül’de Slovenya’nın Kranjska Gora kentine geçerek hazırlıklarına 7 Eylül’e kadar burada devam edecek.

Halen 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme maçları oynayan A Milli Takım'da forma giyen Kerem Gönlüm, Sinan Güler, Semih Erden, Doğuş Balbay ve Birkan Batuk ile yine elemelerde Sırbistan forması giyen Dusko Savanovic, eleme karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından lacivert beyazlı takıma katılacak.

Efes, İtalya Yolcusu Efes, İtalya Yolcusu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.