Advertisement

Polat Kocaoğlu, Telekom'da.

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda Genç Telekom ismiyle mücadele edecek olan Türk Telekom, dış transferde ikinci hamlesini de gerçekleştirdi ve tecrübeli oyuncu Polat Kocaoğlu ile anlaşma sağladı. 33 yaşındaki ve 2.05 boyundaki Kocaoğlu, geçtiğimiz sezonu Olin Edirne'de tamamlamıştı..

Dış transferde daha önce Alper Saruhan'ı renklerine bağlayan Genç Telekom'un ikinci transferi olan Polat Kocaoğlu, TBL kariyerinde daha önce; Tofaş, Oyak Renault, TED Ankara Kolejliler, Erdemir, Darüşşafaka, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray ve Antalya Büyükşehir Belediyesi formaları da giymişti..

Geride bıraktığımız sezonda Olin Edirne forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 27, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 6 maça çıkan deneyimli power forvet, Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı maçlarda ortalama 20.7 dakika sahada kalarak; 6.1 sayı ve 1.7 ribaund ortalamaları yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta oynadığı maçlarda ise ortalama 16.8 dakika sahada kalarak; 5.3 sayı ve 2.5 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti..
Polat Kocaoğlu, Telekom'da. Polat Kocaoğlu, Telekom'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.