Advertisement

Cumhurbaşkanlığı Kupası, 30 Eylül'de.

Son Beko Basketbol Ligi ve Spor Toto Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile Beko Basketbol Ligi finalisti Anadolu Efes arasında oynanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın tarihi açıklandı..

30 Eylül 2012 Pazar günü oynanacak karşılaşmaya, Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Karşılaşmanın başlama saati ise yayıncı kuruluş ile alınacak ortak karar sonrası açıklanacak..

Bu arada Anadolu Efes cephesinden henüz bir yorum gelmezken, Beşiktaş Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, ''Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olması doğru bir karar'' dedi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, 30 Eylül Pazar günü Anadolu Efes ile oynayacakları 28. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olmasını değerlendiren Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun doğru bir karar verdiğini söyledi. Bu maçta taraftar baskısını rakiplerine hissettireceklerini savunan Kunter, ''İki İstanbul ekibinin sezon öncesi böyle bir organizasyonda İstanbul'da karşılaştırılması doğru bir karar. Abdi İpekçi Spor Salonu, THY Avrupa Ligi maçlarımızı oynayacağımız salon. Taraftar baskısını orada hissettirebileceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı Kupası, 30 Eylül'de. Cumhurbaşkanlığı Kupası, 30 Eylül'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.