Advertisement

Ogün Sevinç ve Polat Kaya, Hacettepe'de.

Teknik ve idari kadrosunu oluşturduktan sonra yeni sezon için oyuncu kadrosunu oluşturmaya başlayan Hacettepe Üniversitesi, dış transferde de ilk hamlelerini gerçekleştirdi ve Ogün Sevinç ile Polat Kaya'yı önümüzdeki sezon için renklerine bağladı..

24 yaşındaki ve 1.98 boyundaki Ogün Sevinç, 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapıyor. Geçtiğimiz sezon Olin Edirne forması giyen Sevinç, geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 29, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 6 maçta görev yapmıştı. Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği maçlarda ortalama 14.6 dakika sahada kalan Ogün Sevinç, bu maçlarda; 2.8 sayı ve 1.5 ribaund ortalaması yakalarken, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise ortalama 19.2 dakika sahada kalarak; 5.2 sayı ve 2 ribaund ortalamalarıyla mücadele etmişti..

Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da tamamlayan Polat Kaya ise 26 yaşında ve 1.97 boyunda. 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda oynayabilen Polat Kaya, geride bıraktığımız sezonda Trabzonspor forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 29 maçta görev yapmıştı. Bu maçlarda ortalama 22.5 dakika sahada kalan Kaya, sezonu; 6.1 sayı, 2.6 ribaund ve 1 asist ortalamaları ile tamamlamıştı..

Yeni sezona da Alp Bayramoğlu yönetiminde girecek olan Hacettepe Üniversitesi, önceki gün de; Hüseyin Beşok, Özgür Adıgüzel, Onur Altınmakas, Ali Işık ve Ulaş Peker ile sözleşme yenilemişti..
Ogün Sevinç ve Polat Kaya, Hacettepe'de. Ogün Sevinç ve Polat Kaya, Hacettepe'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 13:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.