Advertisement

Yıldırım: "Biz de İtiraz Ettik"

Spor Toto Türkiye Kupası eleme gruplarının belirlenmesinin ardından yankılar sürerken, kura çekimine itirazlar da sürüyor. 

Kura çekimi sonrası 4 takımın ev sahibi olarak mücadele etmesinin bu takımlara avantaj sağlayacağını ve bu durumun önceden kendilerine bildirilmediğini söyleyen; Beşiktaş, Galatasaray Liv Hospital, Tofaş, Pınar Karşıyaka ve Banvit, itiraz dilekçelerini Türkiye Basketbol Federasyonu'na sundular. Öte yandan aynı torbadan kura çekimine giren takımların da birbirleri ile eşleştiği iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Haluk Yıldırım, çekilen kuraya itiraz ettiklerini söyledi.

TBF'nin konuyla ilgili bir karar vermesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, "Kurayla ilgili bazı takımların itirazları oldu. Biz de itiraz ettik. Hem kura statüsünü son dakikada öğrenmemize hem de ayrı gruplarda yer alaması gereken iki takımın aynı gruba düşmesine itiraz ettik. Türkiye Basketbol Federasyonu, bununla ilgili oturup karar verecektir" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, çekilen kura sonucunda zorlu bir gruba düştüklerini belirterek, "Zorlu bir kura olduğunu düşünüyorum. Üçüncü günün sonunda ilk 2 içinde olmamız lazım. Bunu yapacak gücümüz de var. Türkiye Kupası, ligden önceki son ciddi sınav. İyi hazırlanıp, iyi mücadele ederek ilk 2 sırayı alacağımızı tahmin ediyoruz" diye konuştu.
Yıldırım: "Biz de İtiraz Ettik" Yıldırım: "Biz de İtiraz Ettik" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.