Advertisement

Kirk Penney, Trabzonspor'da.

Trabzonspor Basketbol, kadrosuna önemli bir takviye daha gerçekleştirdi ve geçtiğimiz sezon TED Ankara Kolejliler forması giyen Yeni Zelandalı şutör Kirk Penney ile anlaşma sağladı.

2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapabilen Penney, kariyerinde kısa süreli kontratlarla Miami Heat ve Los Angeles Clippers formaları da giymişti. 33 yaşındaki ve 1.96 boyundaki deneyimli oyuncu, Avrupa kariyerinde ise; Gran Canaria, Maccabi Tel-Aviv, Zalgiris Kaunas, Alba Berlin ve Fuenlabrada takımlarında da görev yapmıştı.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 32 maçta forma giyen Kirk Samuel Penney, oynadığı bu maçlarda 34.2 dakika ortalamayla sahada kalarak; 18.2 sayı, 3.6 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Penney, üç sayılık atışlarda ise 95/206 (%46) gibi önemli bir yüzde tutturmuştu.

Penney transferiyle ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Abiş Hopikoğlu, “Önemli bir oyuncuyu daha kadromuza kattığımız için mutluyuz. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Trabzon şehri ve Trabzonspor iddiasız bir yapıyı kabul etmiyor. Bizde ona yönelik bir takım kuruyoruz. Bir yerli ve bir yabancı oyuncuyla daha temaslarımız var. Bunlar önemli isimler” dedi. 
Kirk Penney, Trabzonspor'da. Kirk Penney, Trabzonspor'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.