Advertisement

Akın: "Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde son 8 yılın şampiyonu Fenerbahçe, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladı.

Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde başantrenör Roberto Iniguez De Heredia yönetiminde yapılan ilk antrenmanda, basketbolcular atletizm sahasında hafif tempoda yapılan koşu ve ısınma hareketlerinen ardından salonda kondisyon çalışması yaptı.

Antrenmana Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer, Kübra Siyahdemir ve yeni transfer Tuğçe Canıtez'in yanı sıra altyapıdan Cansu Köksal, Melisa Korkmaz, Hülya Çoklar, Şelale Kepenç ve Fahriye Bayraktar katıldı.

Sarı-lacivertlilerde Nevin Nevlin'in 29 Ağustos Perşembe günü, yabancı oyunculardan Anastasiya Verameyenka'nın 7 Eylül'de, Isabelle Yacoubou'nun 8 Eylül'de, Ivana Matovic ve Agniezska Bibrzycka'nın 12 Eylül'de, WNBA'deki maçlarından dolayı Cappi Pondexter, Quanitra Hollingsworth ve Angel McCoughtry'nin ise ekim ayında takıma katılacağı bildirildi.

Hazırlıklarını 11 Eylül'e kadar İstanbul'da sürdürecek Fenerbahçe, 11-16 Eylül tarihlerinde Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapacak. Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi 18-22 Eylül'de Bergama'da, 3-5 Ekim'de de Kayseri'de hazırlık turnuvalarına katılacak.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, kadrolarını 3 yeni oyuncuyla güçlendirdiklerini belirterek, yeni sezonda Avrupa Şampiyonu olmak istediklerini söyledi.

Avrupa Ligi'nde geçen sezon final oynadıklarını hatırlatan Akın, "Avrupa Ligi'nde tecrübeliyiz. Yeni sezonda Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz. Ciddi bir şekilde hazırlanacağız ve hedefe ulaşacağız" diye konuştu.
Akın: "Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz" Akın: "Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.