Advertisement

A Milli Takım, Sırbistan'a Gitti.

Ülkemizi EuroBasket 2013’te temsil edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımımız, şampiyona öncesindeki ikinci hazırlık turnuvası olan Belgrad Kupası’na katılmak için Sırbistan’a gitti. Ay-Yıldızlılarımız, Atatürk Havalimanı’ndan saat 18:35’te kalkan TK 1083 sefer sayılı THY uçağıyla Belgrad’a hareket etti.

9 Ağustos Cuma günü Sırbistan’da kamp yapacak olan A Millilerimiz, Belgrad Kupası’ndaki ilk maçına ise 10 Ağustos Cuma günü çıkacak. TSİ 19:30’da Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız, bu maçın sonucuna göre 11 Ağustos Pazar günü Sırbistan veya Ukrayna ile mücadele edecek. Ay-Yıldızlılarımız, Slovenya’yı yenmeleri halinde Sırbistan - Ukrayna galibiyle 11 Ağustos saat 22:00’de kozlarını paylaşacak. Takımımız ilk maçı kaybetmesi halinde ise Sırbistan - Ukrayna mağlubuyla Pazar günü 19:30’da karşılaşacak.

Belgrad Turnuvası'na katılacak olan A Milli Basketbol Takımımızın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor; Doğuş Balbay, Birkan Batuk, Kerem Gönlüm, Semih Erden, Deniz Kılıçlı (Anadolu Efes), İzzet Türkyılmaz (Banvit), Serhat Çetin (Tofaş), Ömer Onan, Oğuz Savaş, Emir Preldzic, Barış Ermiş (Fenerbahçe Ülker), Sinan Güler, Ender Arslan (Galatasaray Liv Hospital), Ömer Aşık (Houston Rockets), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic).
A Milli Takım, Sırbistan'a Gitti. A Milli Takım, Sırbistan'a Gitti. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.