Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi Transferi Tamam

Takımın başına efsanevi coach Zeljko Obradovic'i getirdikten sonra yaptığı transferlerle oldukça iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe Ülker, Tofaş'ın milli yıldızı Kenan Sipahi ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardı. NTV Spor'un haberine göre, genç yıldız ile resmi sözleşme Pazartesi günü imzalanacak.

Obradovic yönetiminde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Ülker, 1995 doğumlu ve 1.98 boyundaki genç oyun kurucu ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

2011 yazında 18 Yaş Altı Milli Takımı'yla kazandığı bronz madalya ile adını duyuran Kenan Sipahi, yine aynı turnuvada en iyi üçüncü beşe seçilerek kariyerine iyi bir başlangıç yapmıştı. Kenan, bu sezon Letonya'da düzenlenen 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Milli Takımımızın finalde karşılaştığı Hırvatistan'a karşı 19 sayı, 1 ribaund, 6 asistle oynayarak turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Geçtiğimiz sezon Tofaş formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 32, FIBA EuroChallenge Cup'ta ise 11 maçta görev yapan genç oyun kurucu, ligde oynadığı maçlarda ortalama 24.1 dakika sahada kalarak; 6.8 sayı, 2 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları yakalamış, Eurochallenge Cup'ta ise ortalama 19 dakika sahada kalarak; 4.5 sayı, 1.4 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.
Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi Transferi Tamam Fenerbahçe Ülker'de Kenan Sipahi Transferi Tamam Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.