Advertisement

Olin Edirne'den TBF'ye Teşekkür

Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, bir açıklama yaparak, Spor Toto Türkiye Kupası C-Grubu maçlarının Edirne’de oynanması kararını verdiği için Türkiye Basketbol Federasyonu ve Başkan Turgay Demirel’e kulüp adına teşekkürlerini iletti.

Başkan Kumuşoğlu’nun Olin Edirne resmi internet sitesinde yer alan açıklaması şöyle;

“Olin Edirne Basketbol Kulübü olarak Spor Toto Türkiye Kupası C-Grubu maçlarının Edirne’de oynanmasına karar veren federasyonumuza ve başkan sayın Turgay Demirel’e teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Kulübümüz bu kararı ülkemizde basketbolun gelişmesi ve yayılması amacıyla yerinde bir karar olarak değerlendirmekte ve takdirle karşılamaktadır.

Kulübümüz dışında ligimizin 3 değerli takımının daha 3 gün boyunca Edirne’de maçlar oynayacak olması Trakya ve Edirne’de basketbolun daha da sevilmesi ve gelişmesine katkı verecektir.

Trakya ve Edirneli basketbolseverler 1-2-3 Ekim tarihlerinde, ülkemizin güzide takımlarından Fenerbahçe Ülker ve yeni koçları, Avrupa’nın sayılı hocalarından sayın Željko Obradović ’i bu sezon öncesi resmi bir turnuvada ilk kez izleyebilecekler arasında olmalarından dolayı kendilerini şanslı hissedeceklerdir.

Kulübümüz, Spor Toto Türkiye Kupası C-Grubu maçları süresince Edirne'mize konuk olacak tüm takımları sorunsuz bir şekilde ağırlamak için elinden gelen tüm çabayı gösterecektir. Onları Edirne'mizde en iyi şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Tüm Trakya ve Edirneli basketbolseverler 3 gün boyunca Mimar Sinan Spor Salonu’nu doldurarak basketbolun taraftar ve seyirciyle bütünleştiğinde çok daha güzel ve zevkli bir spor haline geldiğini bir kez daha ispatlayacaklar, maçların nasıl bir şölen havasında oynanabileceğini göstereceklerdir.

Edirne'mizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak olan bu cesur ve yürekli karardan ötürü tüm Trakya ve Edirneli basketbolseverler adına federasyonumuza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum.”
Olin Edirne'den TBF'ye Teşekkür Olin Edirne'den TBF'ye Teşekkür Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.