Advertisement

İlkan Karaman, 3 Ay Parkelerden Uzak Kalacak

Slovenya’da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası için A Milli Takımımızın aday kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkartılan İlkan Karaman, her iki dizinden de operasyon geçirdi. Fenerbahçe Ülker'in milli power forveti, yaklaşık 3 ay süresince parkelerden uzak kalacak.

Fulya Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyat sonrasında bir açıklamada bulunan A Milli Takım Doktoru, TBF Sağlık Kurulu Üyesi Doç. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, başarılı oyuncunun durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlkan Karaman'ın sezon içerisinde başlayan ve gerek Akdeniz Oyunları gerekse de Avrupa Şampiyonası için seçildiği A Milli Takım kadrosunda nüksetmesi nedeniyle kadrodan çıkartılmasına neden olan solda daha fazla, her iki dizinde cerrahi dışı tedavileri, dirençli kronik patellar tendiniti mevcuttu. Bunun için aynı seansta her iki dizine atroskopik cerrahi uyguladım. Son derece başarılı geçti ameliyat. Her şey yolunda gittiği taktirde üç ay içerisinde kulüp takımında tekrar sahalara dönmesini hedefliyoruz.”
İlkan Karaman, 3 Ay Parkelerden Uzak Kalacak İlkan Karaman, 3 Ay Parkelerden Uzak Kalacak Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.