Advertisement

Olin Edirne'den Piyangolu Kombine

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, yeni sezon kombinelerinin bayramdan sonra satışa çıkarılacağını açıkladı. Olin Edirne Basketbol Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, bu sezon öncesi ayrıca bir piyango çekilişi de düzenleyeceğini duyurdu. 

Biletleri 100 TL’den satılacak olan piyango çekilişinde büyük hediye; 75.000 TL değerindeki 122 beygir gücünde 2013 model Passat 1.4 TSI 122 Comfortline otomobil olacak.

Yeni sezon kombineler ve piyango çekilişi üzerine bir açıklama yapan Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kıskaç “Beko Basketbol Ligi’nde yer almanın hem maddi hem de manevi olarak ne kadar zor olduğunu tüm basketbolseverler yakından biliyorlar. Avrupa’nın en kaliteli ikinci liginde yer almanın önemli mali yükleri var. 4 sezondan beri mücadele ettiğimiz Beko Basketbol Ligi’nde bu güne kadar maddi anlamda en büyük yük Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin omuzlarındadır. Bizler bu yükü bu sezon diğer sponsorlarımız, düzenleyeceğimiz piyango ve kombine satışlarımızla biraz olsun hafifletmek istiyoruz. Piyango çekilişimiz için gerekli başvuruları Milli Piyango idaresine yaptık ve izin belgesini bekliyoruz. Piyangomuzdaki hediye 75.000 TL değerindeki 122 beygir gücünde 2013 model Passat 1.4 TSI 122 Comfortline otomobil olacak. 5000 adet düzenleyeceğimiz piyango biletleri başta Edirne olmak üzere tüm Trakya’da 100’er TL’den satışa sunulacak.

Bu sezon kombine fiyatlarımızı da oldukça makul bir düzeye çektik. Hedefimiz 1000 kombineye ulaşmak. Kombine kartlarımızın yanında birer adet piyango bileti vereceğiz ve fiyat 350 TL olacak. Bu sezon pota arkası tribünlerimiz kombine kapsamı dışında kalacak. Kombine kartlarımız bench arkası tribün ve protokol tribünün karşısında kalan tribünler için geçerli olacak.

Şimdi, Edirnemizi profesyonel anlamda en üst ligde temsil eden Olin Edirne Basketbol takımının geleceğinin garanti altına alınması ve sürdürülebilmesi için tüm Trakyalı basketbolseverlere ve taraftarlarımıza büyük bir görev düşüyor. Özellikle Edirne’deki basketbolseverlerin, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerimizin, sayın milletvekillerimizin, sayın bakanımızın, sayın valimiz ve sayın belediye başkanımızın konuyla ilgili duyarlılıklarını bekliyoruz.

Herkesi Edirne’nin erkek basketbol takımıyla dayanışmasını göstermeye davet ediyoruz” dedi.
Olin Edirne'den Piyangolu Kombine Olin Edirne'den Piyangolu Kombine Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.