Advertisement

Fenerbahçe Ülker'de Kombineler 7 Eylül'de.

Yeni sezona efsanevi coach Zeljko Obradovic yönetiminde oldukça iddialı bir kadroyla girecek olan Fenerbahçe Ülker'de 2013-2014 Sezonu Kombine Kart genel satışlarının 7 Eylül 2013 Cumartesi günü başlayacağı açıklandı.

Sarı-Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

Avrupa’nın önde gelen antrenörlerinden Zeljko Obradovic liderliğinde, flaş transferlerle güçlenen kadrosu ile yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe Ülker’in 2013-2014 sezonu kombine kart genel satışları 7 Eylül Cumartesi günü başlıyor.

VIP Saha İçi 1. Sıra, VIP Saha İçi 2.sıra, 1. Kategori, 2. Kategori, 3. Kategori, Kategori 4A ve Kategori 4B olmak üzere toplam 7 kategoride satılan kombine kartların bedelleri 225 TL ile 9.500 TL arasında değişiyor.

Bu yıl, geçtiğimiz sezondan farklı olarak, 2 farklı paket içeriği oluşturuldu.  TAM olarak adlandırılan paket play off maçları dahil olmak üzere tüm Beko Basketbol Ligi ve Euroelague maçlarını kapsarken, ÖZEL PAKET olarak adlandırılan ve sadece 4 B kategorisi için geçerli olan paket Beko Basketbol Ligi derbi maçlarını ve Euroleague maçlarını kapsıyor.

Kombine kart satışları Fenerbahçe Ülker Sports Arena’nın batı cephesinde yer alan "Batı Bilet Gişesi"nde 10.00-19:00 saatleri arasında yapılacak.
Fenerbahçe Ülker'de Kombineler 7 Eylül'de. Fenerbahçe Ülker'de Kombineler 7 Eylül'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.