Advertisement

Çataloluk; “Euroleague’de Türkiye’nin 4. takımı olmak istiyoruz”

Turkish Airlines Euroleague ön elemesinde mücadele edecek olan Banvit'te Genel Menajer Turgay Çataloluk, Turkish Airlines Euroleague’e Türkiye'den katılan 4'üncü takım olmak istediklerini söyledi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, sezon hazırlıkları kapsamında kamp yapmak amacıyla Bolu'ya gitti. 

Genel Menajer Turgay Çataloluk, burada yaptığı değerlendirmede yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam ettiklerini belirterek, “Kamp, güç depolamanın yanı sıra, takımın kaynaşması bakımından da önemli. Bolu kampının sonunda iki hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Daha sonra Eylül’ün ilk haftasında özel maçlar yapmak için Yunanistan'a gitmeyi planlıyoruz. 13-15 Eylül'de Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD) ile organize ettiğimiz turnuvada yer alacağız. Son olarak da 20-22 Eylül'de Almanya'da Bamberg takımının düzenlediği ve Olympiakos, Bamberg, Lietuvos Rytas takımlarının katılacağı turnuvada oynayacağız. Tüm bu kamp ve maç programımızın birinci amacı, 1-4 Ekim'de Litvanya'nın Vilnius kentinde düzenlenecek Turkish Airlines Euroleague elemelerine yüzde 100 hazır gitmek. Eurolig'e Türkiye'den katılan 4'üncü takım olmak istiyoruz" dedi.
Çataloluk; “Euroleague’de Türkiye’nin 4. takımı olmak istiyoruz” Çataloluk; “Euroleague’de Türkiye’nin 4. takımı olmak istiyoruz” Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.