Advertisement

Akdağ: "Dar bir rotasyona sahibiz"

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kamp çalışmaları için Bolu'ya gitti. Olin Edirne Başantrenörü Cem Akdağ, yaptığı açıklamada, Edirne'de başladıkları sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüreceklerini söyledi.

Edirne'de genellikle kondisyon ve temel teknik ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını belirten Akdağ, Bolu'da takım çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.

Kamp çalışmalarında birkaç hazırlık maçı yapma imkanına da sahip olacaklarını aktaran Akdağ, "Şu anda sadece takımın kimyasını oluşturmakla meşgulüz. Bolu kampından sonra bir şeyler ortaya çıkacaktır" dedi.

Akdağ, kampa yeni transferler Mehmet Azmi Turgut ve Kerem Hotiç'in de katılacağını sözlerine ekledi.

İyi niyetli ve çok çalışkan oyunculara sahip olduklarını ifade eden Akdağ, şöyle konuştu: "Çok uzun bir lig maratonu ve diğer takımlarla karşılaştırılınca oldukça dar bir rotasyona sahibiz. Çok zorlu bir lig olacağı için kadromuzun ilerki tarihlerde yeni takviyelere ihtiyacı olabilir. Umarım bu takviyeleri yapma şansını ele geçiririz.Takımın istediğimiz duruma gelebilmesi için takım antrenmanlarına başlamamız ve sonra birkaç hazırlık maçı yapmamız lazım. Ondan sonra neler yapıp neler yapamayacağımızı göreceğiz."

Olin Edirne'nin Bolu'daki kampı 4 Eylül'de sona erecek.
Akdağ: "Dar bir rotasyona sahibiz" Akdağ: "Dar bir rotasyona sahibiz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.