Advertisement

Türk Telekom'da İki İmza

Transferin hareketli takımlarından olan Türk Telekom, daha önce anlaşma sağladığı Pertev Öngüner ve Okan Bostancı ile resmi sözleşme imzaladı.

Türk Telekom Kulübü'nden yapılan açıklamada, yeni sezon öncesi iddialı bir ekip oluşturma çalışmaları kapsamında, 2009-2010 sezonunda da Türk Telekom'da forma giyen Pertev Öngüner ile forvet oyuncusu Okan Bostancı'yla anlaşma sağlandığı belirtildi.

Transfer çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığı ifade edilen açıklamada, Pertev Öngüner'in daha önce Türk Telekom dışında Bornova Belediyesi, Aliağa Petkim ve Olin Edirne takımlarında forma giydiği, 2011 FIBA 20 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılan Türk Milli Takımı'nın kadrosunda yer aldığı, turnuvada maç başına 4,4 sayı, 1,2 ribaunt, 1,1 asist ortalamasıyla oynadığı vurgulandı. 22 yaşındaki Öngüner, 1.96 boyunda.

Türk Telekom ekibine katılan ve forvet pozisyonunda oynayan Okan Bostancı'nın ise Galatasaray altyapısından yetiştiği, Kanada'da NAITT takımının formasını giydikten sonra sırasıyla İTÜ, Balıkesir ve Gamateks Pamukkale Üniversitesi kadrosunda yer aldığı hatırlatıldı. 1988 doğumlu olan Bostancı, 2.06 boyunda.
Türk Telekom'da İki İmza Türk Telekom'da İki İmza Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.