Advertisement

Eryüz: "Bu Sene Daha da İddialıyız"

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı’nın deneyimli kaptanı Erden Eryüz, Gaziantep Pusula Gazetesi'ne verdiği röportajda; “Yepyeni bir takım olduk. Geçen yıla göre bu yıl daha iddialıyız. İnşallah taraftarlarımızın bize vereceği destekle Avrupa, Lig ve Kupa’da iyi işlere imza atmak istiyoruz” dedi.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep, Bolu kampını günde çift idmanla sürdürüyor. Takım kaptanı Erden Eryüz, ligdeki ikinci yıllarında daha iddialı olduklarını söyledi. Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Eryüz, “Kaynaşma dönemini atlattık sayılır. Yeni hocamızla birlikte ilk kampı tamamladık ve burada ikinci kamp dönemimizi geçiriyoruz. Burası kamp için çok elverişli ve istenen bütün şartlar var. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla tam uyum sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

Takıma yeni katılan oyuncuların hepsinin de birbirinden başarılı olduğuna dikkat çeken Mor-Sarılıların kaptanı, “Çok iyi transferler yapıldı. Geçen yıla göre bu yıl daha iddialıyız. İnşallah taraftarlarımızın bu yıl bize daha çok vereceği destekle; EuroChallenge Cup, Spor Toto Türkiye Kupası ve Beko Basketbol Ligi’nde en iyi başarıları elde etmek istiyoruz.  Şimdi Royal Halı takımı tamamen aldı ve takıma bütün imkanları sağlıyor. Taraftarlarımızın ve yönetimimizin yüzünü kara çıkarmamak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

Üç kulvarda birden mücadele etmenin zor olacağını da hatırlatan kaptan Erden Eryüz, “Şuan Beko Basketbol Ligi’nde daha ikinci yılımız ve üç kulvarda birden yarışacağız. Şuanda baktığımızda takımda herkes bu müsabakalara hazır ve geniş bir kadroya sahibiz. Karşımızda ciddi rakipler olacak ve onları ciddiye alıp iyi hazırlanıp başarı elde etmek istiyoruz. Antrenörümüz antrenmanlarda çalışmaları çok ciddi tutuyor” diye konuştu. 


Haber İçeriği: GaziantepPusula.com
Eryüz: "Bu Sene Daha da İddialıyız" Eryüz: "Bu Sene Daha da İddialıyız" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.