Advertisement

Uğur Eren: "Ligde ve Kupada Başarı Hedefliyoruz"

Spor Toto Türkiye Kupası kuraları sonrası açıklamalarda bulunan Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren: "Aliağa, basketbolu çok seviyor. Kulüp olarak bu sevgiye başarılarla yanıt vereceğiz" dedi.

Basketbol Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası kuralarında Edirne’de oynanacak C Grubu'nda yer alan Aliağa Petkim’de hedef ligde ve kupada başarı. Yeşil beyazlı takım, Spor Toto Türkiye Kupası C Grubu'nda 1 Ekim’de Olin Edirne, 2 Ekim’de Fenerbahçe Ülker, 3 Ekim'de Tofaş ile oynayacak. Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, “Bu sezon ligde ve kupada taraftarımıza başarılar yaşatmayı hedefliyoruz. Kupada zorlu rakiplerimiz var. Grup maçlarına kadar çok iyi hazırlanacağız” Dedi.

Kura çekimlerinin ardından Aliağa Gençlik Spor kulübü Başkanı Uğur Eren, Twitter ve Facebooktan taraftarlara kura ile ilgili görüşlerini paylaştı. Aliağa Petkim’in kupada; Olin Edirne, Fenerbahçe Ülker ve Tofaş ile aynı grupta yer aldığını anımsatan Başkan Eren, “Bu yıl kupada ve ligde istikrarlı bir başarı hedefliyoruz. Takımımız sezona belirlenen program dâhilinde hazırlanıyor. 1-2-3 Ekim’de oynanacak Kupa maçları bizi lige de hazırlayacak. Zorlu bir gruptayız ancak Başarılı olmak istiyoruz.” Dedi.

Aliağa’nın Türk Basketbolu’na enerji veren, basketbolu seven heyecanlı bir kent olduğunu söyleyen Başkan Uğur Eren, “Basketbol takımımız, taraftarlarımız, Aliağa Belediyesi, Ana Sponsorumuz Petkim, takımımıza destek olan kurum ve kuruluşlarımızın yaratacağı güçlü sinerji ile kupaya ve lige başlayacak. Aliağa, Basketbolu çok seviyor. Kulüp olarak bu sevgiye başarılarla yanıt vereceğiz” dedi.
Uğur Eren: "Ligde ve Kupada Başarı Hedefliyoruz" Uğur Eren: "Ligde ve Kupada Başarı Hedefliyoruz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.