Advertisement

Ali Karadeniz, Bir Sezon Daha Mersin'de.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Basketfaul sitesinin verdiği habere göre, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan ve ligi sayı kralı olarak tamamlayan deneyimli power forvet Ali Karadeniz ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı. Karadeniz, bir süredir eski takımı Trabzonspor'un da gündeminde yer alıyordu..

Türk vatandaşlığına geçerek Ali Karadeniz ismini alan Michael Wright, 6 sezon görev yaptığı ligimizde daha önce; Beşiktaş, Türk Telekom ve Trabzonspor formaları da giymişti..

33 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Karadeniz, TBL kariyerinde 3000 sayı ve 1000 ribaund barajını geçtiğimiz sezon sonunda geçmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, sadece Olin Edirne karşısında 9 sayıda kalarak bir maçta tek haneli sayılarda kalmış, onun dışında tüm maçlarda 13 sayının üstünde performanslar sergilemişti. Karadeniz, eski takımı Türk Telekom potasına bıraktığı 31 sayıyla da geçtiğimiz sezonki en yüksek skoruna ulaşmıştı.

Beko Basketbol Ligi'nde geride bıraktığımız sezon 30 maçta görev yapan ve bu maçlarda ortalama 34.1 dakika sahada kalan skorer oyuncu, sezonu da; 21.4 sayı ve 6.2 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı.
Ali Karadeniz, Bir Sezon Daha Mersin'de. Ali Karadeniz, Bir Sezon Daha Mersin'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:04 Rating: 5

2 yorum:

kenz dedi ki...

Erdemir'i saymazsak en büyük küme düşme adayımdı Mersin fakat bu transferle işler değişti.

Adsız dedi ki...

Ali bana göre bu sene daha çok katkı sağlayacaktır.Geçtiğimiz sezon kendi pozisyonunda oynamadı 5 numara oynadı pota altında çok yıprandı.Bu sene Predrag ın 5 numaraya gelişi ile Ali kendi mevkisine dönecektir ve daha az yıpranarak daha verimli olacaktır diğer oyunculardan da istikrarlı yardım gelirse takım geçen seneki kabusu yaşamayacaktır.Umarım 5 numara açığı Predrag ile kapatılmış olur en büyük eksikliğimizdi.

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.