Advertisement

Stanojevic'in Yerine Golubovic

Yeni sezon öncesi, 36 yaşındaki emektar pivotu ile sözleşme yenileyen fakat bu oyuncunun ailevi nedenlerden ötürü basketbolu bırakma kararı almasıyla birlikte uzun rotasyonuna takviye için arayışlarını sürdüren Aykon TED Ankara Kolejliler, Ligimize yabancı olmayan Vladimir Golubović ile anlaşma sağladı..

Sırbistan doğumlu Karadağlı pivotun transferini, menajeri Misko Raznatovic, kişisel twitter hesabından duyurdu. 27 yaşındaki ve 2.12 boyundaki Golubović, geçtiğimiz sezon bir süre Antalya Büyükşehir Belediyesi forması giymiş, Mayıs ayında ise İspanyol ekibi CAI Zaragoza'nın yolunu tutmuştu.

2010-2011 sezonunda Banvit forması da giyen Golubović, 2003 yılında Vojvodina Srbijagas'ta başladığı profesyonel kariyerinde; Union Olimpija, Caja Laboral ve Azovmash Mariupol formaları da giymişti. 2005 yılında İzmir'de düzenlenen Universiade Oyunları'nda bronz madalya kazanan Sırbistan&Karadağ milli takımı forması da giyen Golubović, geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Beko Basketbol Ligi'nde 7 maçta görev alarak ortalama 35.3 dakika sahada kalmış, sezonu da; 21.9 sayı, 12.1 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı. Ardından Mayıs ayında katıldığı CAI Zaragoza ile ACB'de yarı finale kadar çıkan Golubović, ACB'de oynadığı 8 maçta ise ortalama 18.6 dakika sahada kalarak; 7.6 sayı ve 5.8 ribaund ortalaması tutturmuştu.
Stanojevic'in Yerine Golubovic Stanojevic'in Yerine Golubovic Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.