Advertisement

Trabzonspor, Jack Cooley İle Anlaştı

Transferde önemli adımlar atan Trabzonspor Basketbol, Basketfaul'ün haberine göre çaylak power forvet Jack Cooley'i renklerine bağladı. Notre Dame mezunu olan 22 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Cooley, 2013 NBA Draftında seçilmemiş fakat 2013 NBA Yaz Ligi'nde Memphis Grizzlies kadrosunda yer almıştı..

Güçlü fiziği ve mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Cooley, geçtiğimiz sezon Notre Dame formasıyla NCAA'de 35 maça çıkmıştı. Oynadığı bu maçlarda ortalama 28.4 dakika sahada kalan genç oyuncu, sezonu da; 13.1 sayı, 10.1 ribaund, 0.8 asist ve 1.2 blok ortalamalarıyla tamamlamış, potaya yakın atışlardaki bitiriciliği ile dikkat çeken oyuncu, sadece 2 kere denediği üç sayılık atışlarda ise 1 isabet bulmuştu.

2013 NBA Yaz Ligi'nin Las Vegas ayağında Memphis Grizzlies kadrosunda yer alan genç power forvet, burada takımının 6 maçında forma giymiş ve ortalama 30 dakika sahada kalarak; 15 sayı, 9.2 ribaund ve 1.2 blok ortalamaları tutturmuştu. Cooley, sadece Chicago Bulls karşısında 8 sayıda kalarak tek haneli sayıda skorda kalırken, 13 kere denediği üç sayılık atışlarda ise 3 isabet kaydetmişti. 

Uzun rotasyonuna takviye için çalışmalarına devam eden Bordo-Mavililer, eski oyuncuları Ali Karadeniz ve Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla bir dönem dikkatleri çeken Pops Mensah-Bonsu ile görüşmelerini de sürdürüyor.
Trabzonspor, Jack Cooley İle Anlaştı Trabzonspor, Jack Cooley İle Anlaştı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.