Advertisement

Hakan Demir: "Daha çok isteyen takımlar gruptan çıkacak"

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim, Bolu'da kampa girdi. Takımın deneyimli Başantrenörü Hakan Demir, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada,  Bolu'ya 8 günlük bir kamp için geldiklerini, burada yeni sezona alt yapısı iyi tesislerde hazırlandıklarını söyledi.

Bolu'nun doğal ve alt yapı olarak yabancı ülkelerdeki kamp alanlarını aratmadığını vurgulayan Demir, "Aliağa Petkim olarak 20 kişilik bir ekip ile geldik. Bunların içerisinde 14 oyuncumuz var. Sezonun başlamasına bir aydan fazla bir süre var. Burada özellikle kondisyon ağırlıklı çalışmaları hızlandırıp, ikinci etapta yapacağımız hazırlık turnuvalarına gideceğiz" dedi.

Demir, sezon öncesinde iyi bir takımla yola çıktıklarını kaydederek, oyuncuları baştan aşağıya yenilediklerini ve takımın Türk oyuncu grubu ile tecrübeli yabancılardan oluşturduklarını aktardı. İyi bir sponsoru ve güzel bir şehri temsil ettiklerini vurgulayan Demir, "Bu şehri iyi temsil edeceğini düşündüğümüz iyi bir takım kurduk. Türkiye Kupası'nda ilk başta Edirne grubundaydık. Kura çekiminde yapılan hata dolayısıyla maalesef Uşak'taki gruba düştük. Bu tip hataların, basketbolun bu seviyelere geldiği bir dönemde yapılmamasını tercih ederiz" ifadesini kullandı.

Türkiye Kupasında güçlü bir gruba düştüklerini de sözlerine ekleyen Demir, şöyle konuştu: "Yeni grubumuzda Uşak ev sahipliği yapacak. Grupta Galatasaray, Beşiktaş ve biz varız. Sezon başındayız ve takımlar bütünüyle hazır değil. Daha çok mücadele eden, isteyen takımların kupadan çıkacağını düşünüyorum. Dolayısıyla biz o tarihe kadar takımımızı en iyi hale getirip, oyunumuzu ortaya koyacağız. Ligde de hedefimiz üst sıralarda yer almak, takımı oturtmak, kuvvetli kalmak ve kuvvetli basketbol oynamak. İlk sekiz içerisinde yer alabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
Hakan Demir: "Daha çok isteyen takımlar gruptan çıkacak" Hakan Demir: "Daha çok isteyen takımlar gruptan çıkacak" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.