Advertisement

Hidayet'ten Fenerbahçe Ülker Açıklaması Geldi

A Milli Erkek Basketbol Takımımızın tecrübeli kaptanı Hidayet Türkoğlu, son günlerde sıkça konuşulan Fenerbahçe Ülker'e transfer ihtimali konusunda Hürriyet'ten Tolga Yenigün'e açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Ülker’in kendisine transfer teklifinde bulunmadığını söyleyen Hido, “Orlando Magic ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Kariyerime Orlando’da ya da başka bir NBA takımında devam edeceğim” dedi.

Fenerbahçe Ülker’den 3.5 milyon dolarlık transfer teklifi almadığını belirten Hidayet Türkoğlu, “Aslı olsa seve seve söylerdim. Orlando Magic ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Kariyerime ya Orlando’da ya da başka bir NBA takımında devam edeceğim” dedi. Abdi İpekçi’de dün yapılan antrenman öncesi Yenigün'ün sorularını yanıtlayan Hido, Avrupa Şampiyonası öncesinde oyuncuların istediği form düzeyinde olmadığını ama bunu bir problem gibi görmemek gerektiğini söyledi.

Herkesin aynı anda form tutmasının zorluğuna dikkat çeken Hidayet, şöyle devam etti: “Uzun yıllardır beraber oynuyoruz ve bunu da kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum. Maçların müdafaayla kazanılacağını herkes biliyor. O konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hücumda ufak tefek sorunları çözeriz.”

Doping cezası nedeniyle zor günler yaşadığını ama bu süreci en iyi şekilde atlattığını anlatan Milli Takım Kaptanı, “Allah’a şükür ki hâlâ ay yıldızlı formayı giyebiliyorum. Bu süreci takım arkadaşlarımla birlikte geçirmek istedim. Onların enerjisi, yakınlığı ve dostluğu, her şeyden önemliydi. Kendimi hazırda tutmak istiyordum. Ne mutlu ki bu takımın kaptanı olarak burada bulunuyorum” ifadesini kullandı. Takım olarak Avrupa Şampiyonası’nda çizecekleri tablonun önemine değinen Hidayet, “Yıllardır yaptığımız birlik olma ve birlikte hareket etme özelliğimizi, bu şampiyonada da herkese göstermek istiyoruz. İnşallah şansımız da yanımızda olur ve bu süreci en iyi şekilde noktalarız. Bunun için herkes inanılmaz şekilde efor sarf ediyor” dedi.

Slovenya’daki Avrupa Şampiyonası’nda D Grubu’nda Yunanistan, İtalya ve Rusya gibi zorlu rakiplerle aynı grupta yer aldıklarına dikkat çeken Hidayet, şampiyona ile ilgili olarak da; “Maç maç değerlendirip, her karşılaşmayı aynı şekilde oynayarak, her takıma aynı saygıyı göstereceğiz” dedi. 20 yıldır milli formayı giydiğini anlatan Türkoğlu, “Bunun gururu paha biçilemez. Artık bundan sonraki amacım, özellikle Avrupa Şampiyonası’na kendimi en iyi şekilde hazırlamak” diyerek sözlerini noktaladı.

Hidayet'ten Fenerbahçe Ülker Açıklaması Geldi Hidayet'ten Fenerbahçe Ülker Açıklaması Geldi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.