Advertisement

Aziz Bekir: "Geçen Yıla Göre Daha İyi Bir Kadro Kurduk"

Royal Halı Gaziantep Antrenörü Aziz Bekir, Bolu’daki kamp döneminin verimli geçtiğini ve iyi sonuçlar almak için mücadele edeceklerini söyledi.

Bolu’daki kampta yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Aziz Bekir, “Takımımızın bu ligdeki ikinci yılı ve ilk yılını 9. sırada tamamlamıştı. Bu yıl geçen yıla göre daha iyi bir kadro kurmaya çalıştık. Yapılan transferlerle bunu başardığımıza inanıyorum.” dedi.

Bekir, 3 ayrı kulvarda yarışmanın zorlu olacağını da anlatarak, “Yeni bir kulübüz ve ilk defa Avrupa kupalarına katılacağız. Organizasyon açısından zor bir turnuva olacak. Ama kurduğumuz kadro ile önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Kamp dönemin çok iyi geçtiğine de değinen başarılı antrenör Aziz Bekir, “Yeni transferlerimizin takıma uyum sağlaması için çalışırken bunun sonucu kısa sürede aldık. Bizim için en önemli olan şeylerden biri de takımın kimyasını oluşturmak. Şu anda sorunsuz bir şekilde bir bütün halinde takım olma yolunda gidiyoruz. Sonuç olarak yerli ve yabancı oyuncularımız kısa sürede bir kaynaşma sağladı ve takım halinde hareket ediyorlar. Bundan sonraki süreçte kampı tamamladıktan sonra hazırlık maçlarıyla da gücümüzü test edeceğiz” şeklinde konuştu.
Aziz Bekir: "Geçen Yıla Göre Daha İyi Bir Kadro Kurduk" Aziz Bekir: "Geçen Yıla Göre Daha İyi Bir Kadro Kurduk" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.