Advertisement

Sunter: "Her Sene Aynı Hedefle Yola Çıkıyoruz"

Bu sezon ülkemizi FIBA EuroChallenge Cup'ta temsil edecek olan Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aykon TED Ankara Kolejliler'in deneyimli Baş Antrenörü Ercüment Sunter, yeni sezon hedeflerini “Ligde play-off’a kalmak ve Avrupa kupasında başarılı olmak” şeklinde açıkladı. 

Sunter, geçen yıl da lig öncesi hazırlıklarını Bolu’da yaptıklarını ve çok güzel bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Kampa tam kadro olarak geldiklerini ifade eden Sunter, “Geçen sezon play-off’a kalmıştık. Avrupa Kupalarına katılma hakkını kazandık. Bu sezon bizim için yoğun olacak. Bu yüzden ilk güç depolamamızı Bolu’ya gelerek başladık” dedi.

Yabancı oyuncuların da kampa katıldığını ve çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini anlatan Sunter, “Yabancı oyuncularımız her geçen gün takıma alışıyor, adepte olma süresi bayağı uzun bir zaman dilimidir. Onların takıma adepte olmaları, arkadaşlarına uyum sağlamaları ve kaynaşması dönemini Bolu’da geçireceğiz. Bu yıl hedefimiz play-off ve Avrupa Kupaları. Biz her sene aynı hedefle yola çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Beko Basketbol Ligi’nin neredeyse bütün takımlarının Bolu’da kamp yaptığını da vurgulayan Sunter, “Hakikaten Bolu’da gün geçtikçede tesisler çoğalıyor. Bolu spor kenti olmaya başladı” ifadesini kullandı.
Sunter: "Her Sene Aynı Hedefle Yola Çıkıyoruz" Sunter: "Her Sene Aynı Hedefle Yola Çıkıyoruz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.