Advertisement

Caner Ercan, Yeniden Olin Edirne'de.

Olin Edirne, 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında da formasını giyen Caner Ercan ile anlaşma sağladı. Edirne kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Caner Ercan'ın 1 yıllık resmi sözleşmeye imza attığı bildirildi..

Olin Edirne ana sponsoru Olin markasının sahibi Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret AŞ binasında bir araya gelen taraflardan Caner Ercan “Tekrar Edirne’de olmaktan dolayı mutluyum. Olin Edirne’nin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesinde ve ilk yıl aldığımız başarılı sonuçlarda benim de katkımın olması ayrı bir duygu. 2 yıllık aradan sonra tekrar o muhteşem seyircimizin önünde oynama büyük keyif verecek. Elimden gelen en iyi performansı Olin forması ile sahaya yansıtacağım. Güzel bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.

Olin Edirne Basketbol Kulübü adına sözleşmeyi imzalayan yönetim kurulu üyesi Ersan Sivrikaya’da Caner Ercan’ın tekrar Edirne’ye dönmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek “Caner bizim şampiyon kadromuzun oyuncusu. Beko Basketbol Ligi’ndeki il yılımızda aldığımız başarılı sonuçta onun büyük payı var. 2 yıl aradan sonra tekrar birlikte olmaktan memnuiyet duyuyoruz. Seyircimizin de Caner’i sevdiğini biliyoruz. Caner’in elinden gelen her şeyi takımımız için yapacaktır. Kendisine Edirne’ye hoş geldin derken başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum” dedi.

Geçtiğimiz sezon Royal Halı Gaziantep forması giyen 27 yaşındaki ve 2.03 boyundaki deneyimli power forvet, daha önceki sezonlarda Erdemirspor ve Vestel formaları da giymişti. Geride bıraktığımız sezonda Royal Halı Gaziantep formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 28 maçta görev yapan Ercan, oynadığı bu maçlarda ortalama 18.1 dakika sahada kalarak; 4.1 sayı ve 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. Caner Ercan, en yüksek skorunu ise eski takımı Erdemirspor potasına bıraktığı 18 sayıyla gerçekleştirmişti. Tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz günlerde Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen 12. Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonası'nda final oynayıp ikinci olan Fatih Üniversitesi kadrosunda da yer alıyordu.

Yeni sezona Cem Akdağ yönetiminde girecek olan Olin Edirne, dış transferde daha önce; Reha Öz, Darius Washington, Erol Can Çinko, Ufuk Gürgen ve Arın Soğancıoğlu ile anlaşma sağlamış, Ralfi Mizrahi ve Christos Tapoutos ile de sözleşme yenilemişti.
Caner Ercan, Yeniden Olin Edirne'de. Caner Ercan, Yeniden Olin Edirne'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.