Advertisement

Clay Tucker, TED Ankara Kolejliler'de.

TED Ankara Kolejliler, geçtiğimiz sezonu bir diğer Ankara ekibi Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlayan ABD'li skorer guard Clay Tucker'ı renklerine bağladı. Açıklama, oyuncunun menajeri Misko Raznatovic'ten geldi..

33 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Milwaukee mezunu tecrübeli şutör, 2003 yılında başladığı profesyonel kariyerinde birçok Avrupa takımında forma giymişti. Ohio doğumlu Clay Jowan Tucker, başta Real Madrid olmak üzere; Khimki, Cajasol Sevilla, DKV Joventut Badalona ve Lottomatica Roma gibi takımlarda görev yaptı. Geçtiğimiz sezon başında uzun süre boşta kalan deneyimli skorer, ardından Şubat ayı içinde Hacettepe Üniversitesi ile anlaşma sağlamış fakat takımını ligde tutmayı başaramamıştı.

Beko Basketbol Ligi'nde 12 maçta forma giyen Tucker, beklentilerin aksine özellikle dış atışlarda vasat bir sezon geçirdi ve 14/69 (%20) ile isabet sağlayabildi. Oynadığı maçlarda ortalama 31.1 dakika sahada kalan Tucker, sezonu da; 11.5 sayı, 3.4 ribaund, 3.5 asist ve 1.4 top çalma ortalamalarıyla noktaladı. Deneyimli oyuncu, yeni takımı TED Ankara Kolejliler'e karşı oynanan maçta 38 dakika sahada kalarak; 20 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve 4 top çalmalık bir performans sergilemişti. 
Clay Tucker, TED Ankara Kolejliler'de. Clay Tucker, TED Ankara Kolejliler'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.