Advertisement

Top-16'da Kuralar Çekildi

Turkish Airlines Euro League Top-16 grupları çekilen kura sonucunda belli oldu. Temsilcilerimizden Efes Pilsen G grubuna düşerken, Fenerbahçe Ülker ise H grubunda mücadele edecek..

Kura çekimi sonrası G grubuna düşen Efes Pilsen, nispeten zorlu bir kura çekti. Kura çekimine üçüncü torbadan katılan Lacivert-Beyazlı temsilcimiz, İtalyanların güçlü ekibi Montepaschi Siena, İspanyol devi Real Madrid ve zorlu deplasman atmosferi ile Sırp ekibi Partizan MT:S Belgrad ile çeyrek final vizesi mücadelesi edecek..

Kura çekimi sonrası H grubuna düşen Fenerbahçe Ülker ise ilk etapta favorilerden sayılabilecek bir kura çekti. Kura çekimine ikinci torbadan giren Sarı-Lacivertli temsilcimiz; bu sezon kurduğu dev kadro ile Final-Four'un önemli adaylarından olan Yunan ekibi BC Olympiakos, mücadeleci yapısıyla beklenenden daha iyi bir sezon geçiren Litvanya'nın ekol takımı Zalgiris Kaunas ve savunması ile öne çıkan İspanyol ekibi Power Electronics Valencia ile ilk ikiye kalma mücadelesine girecek..

Top-16 grup maçları 19-20 Ocak tarihlerinde başlayacak. Temsilcilerimizden Efes Pilsen ilk maçında Montepaschi Siena'yı Sinan Erdem Arena'da konuk ederken, Fenerbahçe Ülker ise zorlu BC Olympiakos deplasmanına çıkacak..
Top-16'da Kuralar Çekildi Top-16'da Kuralar Çekildi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.