Advertisement

Sakatlıklar Can Sıkıyor

Maddi sorunlar, üst üste gelen mağlubiyetler ve Burak Bıyıktay'ın görevden alınması ile bir kriz sürecine giren Beşiktaş Cola Turka, şimdi de sakatlıklar nedeniyle önemli sıkıntı yaşıyor..

Siyah-Beyazlıların başarılı Rus pivotu Fedor Likholitov, sol diz iç menüsküsündeki yırtık nedeniyle bir operasyon geçirdi ve yaklaşık 4 hafta parkelerden uzak kalacak. Deneyimli oyuncu son 2 lig maçında görev alamamıştı sakatlığı nedeniyle..

Yine bir süredir sağ ayak parmağındaki sorun nedeniyle takımdan uzak kalan tecrübeli oyun kurucu Cüneyt Erden'in de 10 gün kadar daha parkelerden uzak kalması bekleniyor. Galatasaray Cafe Crown maçının ilk bölümünde belinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen Serhat Çetin'in ise bel fıtığı nedeniyle yaklaşık 2 haftalık yoğun bir tedavi göreceği ve parkelere dönüş sürecinin de 4 haftayı bulabileceği açıklanmış. Zaten dar olan rotasyon iyice sıkıntılı oldu Beşiktaş Cola Turka adına bu gelişmelerden sonra..

Bu arada bir diğer sakatlık haberi de Beko Basketbol Ligi lideri Galatasaray Cafe Crown'dan. Oynadığı maçlarda özellikle kenardan gelerek takımına önemli bir direnç sağlayan forvet Caner Topaloğlu'nun elindeki kırık nedeniyle yaklaşık 5 haftalık süre takımından ayrı kalacağı açıklandı..
Sakatlıklar Can Sıkıyor Sakatlıklar Can Sıkıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.