Advertisement

Greer İle İpler Koptu

Fenerbahçe Ülker, bir süredir takımdan gönderilmesi gündemde olan ABD'li guard Lynn Terence Greer ile yollarını ayırdığını resmi sitesinden açıkladı. 31 yaşındaki oyuncu, kariyerine İtalyan ekibi Armani Jeans Milano'da devam edecek..

Fenerbahçe Ülker'in geçtiğimiz sezon; lig ve Türkiye Kupası şampiyonu olan kadrosunda da yer alan 1.86'lık oyun kurucu, bu sezon ise Beko Basketbol Ligi'nde 9, Turkish Airlines Euro League'de de 10 maçta görev almıştı..

Beko Basketbol Ligi'nde forma giydiği 9 maçta ortalama 14.38 dakika sahada kalan ABD'li guard, bu maçlarda; 3.6 sayı, 1 ribaund, 2.2 asist istatistikleri ile oynamıştı. Turkish Airlines Euro League'de forma giydiği 10 maçta ortalama olarak 11.14 dakika sahada kalan Greer, bu maçlarda ise; 5 sayı, 1.2 ribaund ve 1.8 asist istatistikleri ile görev yapmıştı..

Bu sezon özellikle savunmada oldukça aksayan ve Litvanyalı yıldız Šarūnas Jasikevičius'un da takıma katılması ile birlikte artık forma bulma şansı da kalmayan Greer için bakalım İtalya'ya dönüş nasıl bir etki yapacak. Hatırlanacağı gibi Greer, bir başka İtalyan ekibi Carpisa Napoli'de geçirdiği başarılı sezonun ardından NBA ekibi Milwaukee Bucks'a imza atmıştı..
Greer İle İpler Koptu Greer İle İpler Koptu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.