Advertisement

Bornova, Davis'i Deniyor

Yabancı oyuncu konusunda sıkıntılı bir dönem geçiren ve geçtiğimiz haftasonu oynanan Banvit maçına da tek yabancı ile çıkan Bornova Belediyesi, ABD'li pivot Quincy Davis'i denemek için İzmir'e getirdi. Haberi ilk olarak EuroBasket'te görmüştük ve bakalım deneme sürecinden sonra ne kadar verilecek bu oyuncu hakkında..

27 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Davis, atletik özellikleri ile dikkat çeken bir isim. Geçtiğimiz sezonu da Çin Ligi takımlarından Jiangsu'da geçirmişti. Los Angeles doğumlu olan Quincy Spencer Davis, Tulane mezunu. Ribaund ve blok yetenekleri ile de dikkat çeken Davis, profesyonel kariyerinde; Kıbrıs Rum Kesimi, Portekiz ve Venezuela liglerinde forma giymişti..

Geçtiğimiz sezon Çin Ligi'nde 25 maçta görev alan ABD'li oyuncu, ortalama 39 dakika süre aldığı bu maçları; 22.5 sayı, 13 ribaund, 1.8 asist ve 3 blok ortalamaları ile tamamlamıştı. Her ne kadar üst düzey bir kariyeri olmasa da, İzmir ekibi adına yerinde bir hamle olabilir mevcut şartlarda. Tabi savunma katkısının yanında maliyeti de bu fikrim için etken..
Bornova, Davis'i Deniyor Bornova, Davis'i Deniyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.